Officiële verdeler van ExxonMobil voor België en Luxemburg.

Mijn winkelwagen

Maandelijks archief Januari 2021

 1. Verdubbeling van olieverversingsinterval met Mobilgard HSD+ 15W40

  Verdubbeling van olieverversingsinterval met Mobilgard HSD+ 15W40

  De Philipskercke I van de familie Faasse vaart via bevrachter Zand- en Grinthandel van Ouwerkerk voor verlader Gebroeders De Rycke Beton. Directeur Johan Faasse hecht veel belang aan duurzaam ondernemen. Bewijzen hiervan zijn het engagement in The Blue Road en Green Award. Verder zag hij ook zijn klanten in de bouwsector hier meer de focus op leggen. Daarom werd begin 2019 in de Philips-kercke I een roetfilter en katalysator geplaatst om roetuitstoot te reduceren. Deze installatie vraagt een aangepaste motorolie en tegelijkertijd wou dhr. Faasse ook de olie duurzamer benutten.

  Lees meer "
 2. Bentley & Mobil 1: a long history of great partnership

  Bentley & Mobil 1: a long history of great partnership

  Deze flagship motorolie is een essentieel onderdeel om de prestaties van Bentley tot leven te brengen. Op deze manier dragen we bij aan de belangrijkste troef van Bentley: de perfecte balans tussen ongeëvenaarde luxe en prestaties.

  Lees meer "
 3. Aanzienlijke jaarlijkse besparing voor 'Alles Wisselt' dankzij overschakeling naar Mobil-smeermiddelen

  Aanzienlijke jaarlijkse besparing voor 'Alles Wisselt' dankzij overschakeling naar Mobil-smeermiddelen

  Midden 2019 koos de eigenaar van Z.431 Alles Wisselt om de Mitsubishi S6RF-300 motor over te schakelen naar de nieuwe Mobilgard HSD+ 15W40. Voordien werd met een standaard 15W-40 motorolie gewerkt. Ook voor de hydraulische olie werd gekozen voor de upgrade naar Mobil DTE 10 Excel 46. Tot slot werd door Ingelbeen-Soete aanbevolen om het smeervet te wijzigen van een standaard smeervet naar de Mobilgrease XHP 222.

  Lees meer "