Scania

Scania-vrachtwagenolie en Scania-busolie

Scania vrachtwagens en andere bedrijfsvoertuigen kunnen voordeel hebben bij krachtige Mobil Delvac™ synthetische oliën die speciaal zijn geformuleerd om te voldoen aan Scania LDF-specificaties en Scania-specificaties voor lage as gehaltes. Zowel voor de Scania R-serie of Scania P-serie vrachtwagenolie als Scania Irizar i4-busolie is er een uitgebreid assortiment van Mobil Delvac-oliën waarop u kunt vertrouwen.

Scania LDF4-olie en Scania Low ash-olie

 is een volledig synthetische dieselmotorolie met lage SAPS die is goedgekeurd door Scania en voldoet aan de Scania LDF4 en Scania Low Ash oliespecificatie. Deze olie biedt zowel de mogelijkheid om brandstof te besparen als langere verversingsintervallen.

Scania LDF-olie

 is een volledig synthetische dieselmotorolie met goedkeuring voor Scania LDF-olie.  is geschikt voor Scania Euro II- of Scania Euro III-motoren die langere verversingsintervallen vereisen en levert zowel uitzonderlijke prestaties als een uitstekende bescherming tegen hoge en lage temperaturen.

Scania LDF2-olie en Scania LDF3-olie

 is een synthetische, extra krachtige dieselmotorolie met goedkeuring voor Scania LDF2-olie en Scania LDF3-olie.  is geschikt voor Scania Euro IV- of Scania Euro V-motoren die langere verversingsintervallen vereisen. Deze motorolie biedt langere verversingsintervallen bij moderne dieselmotoren voor zware en industriële toepassingen.  presteert ook beter dan de vorige Scania LDF-olienorm, waardoor het geschikt is voor Scania Euro IV- of Scania Euro V-motoren die verlengde verversingsintervallen vereisen.

Scania goedkeuring voor olie met een laag as gehalte

is een synthetische, extra krachtige dieselmotorolie met lage SAPS en Scania goedkeuring voor olie met een laag as gehalte. Deze olie biedt geavanceerde bescherming voor de motor en het emissiesysteem bij gebruik in zware toepassingen bij vrachtvervoer Zowel voor het gebruik van een Scania LDF-olie als een Scania olie met een laag as gehalte kunt u onze productselector te gebruiken om te bepalen welke olie het meest geschikt is voor uw bedrijfsvoertuig van Scania.

Hoe kunt u geld besparen met Mobil Delvac 1™?

Volledig synthetische oliën zoals Mobil Delvac 1 circuleren vlotter door een Scania-motor dan traditionele minerale oliën, waardoor de motor efficiënter werkt. Mobil Delvac 1 werkt ook sneller, zodat uw motor sneller de maximale efficiëntie bereikt. Beide voordelen betekenen een beter brandstofverbruik voor uw wagenpark van lichte of zware bedrijfsvoertuigen zodat u geld kunt besparen op uw brandstofkosten.

Hoe ondersteunt Mobil Delvac mijn Euro IV, Euro V of Euro VI-compatibele Scania-motoren?

met emissiesysteembescherming bevat geavanceerde additieven die vakkundig zijn ontworpen voor een langere levensduur en optimale efficiëntie van emissiereductiesystemen zoals de Scania-dieselroetfilter (DPF). De dieselroetfilter (DPF) wordt gebruikt om te voldoen aan de vereisten van de Euro IV, Euro V en Euro VI-emissienormen.

Hoe kan ik de juiste motorolie vinden voor mijn Scania-bedrijfsvoertuig?

Het gebruik van de juiste olie in uw vrachtwagen of licht bedrijfsvoertuig is belangrijk om aan de Scania-specificaties te voldoen. Het gebruik van het juiste Mobil Delvac-product tijdens routineonderhoud en in overeenstemming met de handleiding van uw voertuig heeft geen invloed op de fabrieksgarantie van Scania. U kunt een aanbeveling voor het juiste product krijgen door onze productselector te gebruiken en te zoeken op uw merk en model.