DAF

DAF-vrachtwagenolie en DAF-busolie

DAF-trucks, -vrachtwagens, -bussen en andere bedrijfsvoertuigen kunnen voordeel hebben bij krachtige Mobil Delvac™ synthetische oliën die speciaal zijn geformuleerd om te voldoen aan de DAF Extended Drain specificaties. Er is een uitgebreid assortiment van Mobil Delvac-oliën waarop u kunt vertrouwen.

 

Daf Extended Drain oliën

 is een volledig synthetische  dieselmotorolie met lage SAPS die is goedgekeurd door DAF en voldoet aan de DAF Extended Drain oliespecificatie. Deze olie biedt zowel de mogelijkheid om brandstof te besparen als langere verversingsintervallen.

 is een synthetische, extra krachtige dieselmotorolie met goedkeuring voor DAF Extended Drain. Deze olie biedt uitstekende bescherming en brandstofbesparingen voor moderne, sterke dieselmotoren die worden gebruikt in zware toepassingen bij vrachtvervoer.

 is een synthetische, extra krachtige dieselmotorolie met lage SAPS die is goedgekeurd door DAF en voldoet aan de DAF Extended Drain oliespecificatie. Deze motorolie biedt geavanceerde bescherming voor de motor en het emissiesysteem bij gebruik in zware toepassingen bij vrachtvervoer.

Hoe kunt u geld besparen met Mobil Delvac 1™?

Volledig synthetische oliën zoals Mobil Delvac 1 circuleren vlotter door een DAF-motor dan traditionele minerale oliën, waardoor de motor efficiënter werkt. Mobil Delvac 1 werkt ook sneller, zodat uw motor sneller de maximale efficiëntie bereikt. Beide voordelen betekenen een beter brandstofverbruik voor uw wagenpark van lichte of zware bedrijfsvoertuigen zodat u geld kunt besparen op uw brandstofkosten.

Hoe ondersteunt Mobil Delvac mijn Euro IV-, Euro V of Euro VI-compatibele DAF-motoren?

,  en  met emissiesysteembescherming bevatten geavanceerde additieven die vakkundig zijn ontworpen voor een langere levensduur en optimale efficiëntie van emissiereductiesystemen zoals de DAF-dieselroetfilter (DPF). De dieselroetfilter (DPF) wordt gebruikt om te voldoen aan de vereisten van de Euro IV-, Euro V en Euro VI-emissienormen.

Hoe kan ik de juiste motorolie vinden voor mijn DAF-bedrijfsvoertuig?

Het gebruik van de juiste olie in uw vrachtwagen of licht bedrijfsvoertuig is belangrijk om aan de DAF-specificaties te voldoen. Het gebruik van het juiste Mobil Delvac-product tijdens routineonderhoud en in overeenstemming met de handleiding van uw voertuig heeft geen invloed op de fabrieksgarantie van DAF. U kunt een aanbeveling voor het juiste product krijgen door onze productselector te gebruiken en te zoeken op uw merk en model.