DPIM

Mobil Lubricants Distributor Product Integrity Manual (DPIM)

Het ExxonMobil Distributor Product Integrity Manual (DPIM) systeem wordt door de strategische distributeurs van ExxonMobil over de hele wereld gebruikt als de minimumeisen en richtlijnen voor hun eigen praktijken, gedocumenteerde procedures en processen bij het hanteren van producten die door ExxonMobil geproduceerd zijn.

Het omvat de ontvangst, opslag en verzending van verpakte producten van alle L&S-producten, de ontvangst, opslag en verzending van afgewerkte smeermiddelen in bulk, het verpakken van afgewerkte producten vanuit bulk en het ompakken van de ene container in de andere.

Deze bewezen structuur met specifieke DLE's wordt aanbevolen voor alle verdelers die industriële, CVL Off-Highway en Marine producten verkopen. Ingelbeen Soete voldoet volledig aan deze structuur.

 


ExxonMobil Elite Club

Het ExxonMobil Elite Club-programma erkent en beloont de strategische distributeurs van ExxonMobil Lubricants in Europa en Afrika, Midden-Oosten, voor hun inzet op het gebied van strategische afstemming en de beste bedrijfspraktijk. Deelname aan de prijs, die het gebruik van het Elite Club-logo omvat, omvat merkafstemming en training en wordt jaarlijks bekendgemaakt.

Ingelbeen-Soete heeft deze gouden award al 8 jaar op rij gewonnen.

 


Product Integriteit

ExxonMobil Lubricants and Specialities (L&S) is zich ervan bewust dat productintegriteit en klanttevredenheid van het grootste belang zijn voor haar succes. Haar absolute streven naar productintegriteit betekent het proactief beheer van de volgende gebieden gedurende de volledige levenscyclus van alle productlijnen van Mobil:

  • consistentie, kwaliteit en prestatie van Mobil producten,
  • de manier waarop Mobil-producten in de markt worden gezet
  • de conformiteit van Mobil-producten met de marktregulering.

Iedere druppel olie is volledig achterhaalbaar en 100% gewaarborgd van zijn kwaliteit.

Als erkend verdeler van Mobil-smeermiddelen erkent Ingelbeen Soete de normen van ExxonMobil L&S inzake productintegriteit en heeft het als dusdanig normen opgesteld om de productintegriteit ook in onze eigen activiteiten en systemen te helpen verzekeren, met inbegrip van de implementatie van het ExxonMobil Distributor Product Integrity Management (DPIM) System.

Ingelbeen Soete is nog een stap verder gegaan en heeft ook het ISO 9001 Kwaliteits Management Systeem geïmplementeerd.

 


De meeste leveranciers van smeermiddelen verkopen op prijs en kenmerken - Wij winnen door Benefit Selling