Adblue/Opti

AdBlue is de geregistreerde benaming van een 32,5% oplossing van synthetisch ureum in gedemineraliseerd water. Deze ongevaarlijke waterige oplossing wordt in de hete uitlaatgassen ingespoten.  De bij de verbranding gevormde stikstofoxiden worden omgezet in onschadelijk, natuurlijk water en stikstof en is bijgevolg heel milieuvriendelijk. Het verbruik van AdBlue is ongeveer 5% van het dieselverbruik. 

AdBlue maakt het mogelijk om de stikstofoxiden te verminderen en om aan de actuele emissienormen van de uitlaatgassen te beantwoorden.

Als officieel distributeur van Yara voor Air1 AdBlue biedt Ingelbeen-Soete u ook in dit segment de meest betrouwbare oplossing aan. Aangezien Yara zich de grootste producent van AdBlue ter wereld mag noemen, betekent een keuze voor AdBlue van Air1 een levering die voldoet aan de allerhoogste normen. Een veilige keuze voor u en uw materieel.

OptiSpray

OptiSpray is een nieuw type AdBlue en eveneens verkrijgbaar via Ingelbeen-Soete. OptiSpray bestaat uit standaard AdBlue conform de ISO 22241 norm aangevuld met een speciale reinigende toevoeging. Deze toevoeging gaat het kristalliseren van de AdBlue in de SCR-katalysator tegen, ook wanneer deze niet volledig op bedrijfstemperatuur komt.

U kan ons altijd vrijblijvend contacteren rond onze uiterst aantrekkelijke AdBlue-leveringsvoorwaarden. Ook hier kunnen wij u door onze uitgebreide voorraad een minimale levertermijn garanderen.

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie