Iveco

Iveco-vrachtwagenolie en Iveco-busolie

Iveco-trucks, -vrachtwagens en andere bedrijfsvoertuigen kunnen voordeel hebben bij krachtige Mobil Delvac™ synthetische oliën die speciaal zijn geformuleerd om te voldoen aan Iveco-specificaties. Voor Iveco-vrachtwagenolie bestaat er een uitgebreid assortiment van Mobil Delvac oliën waarop u kunt vertrouwen.

Iveco Mack EO-O Prem. Plus goedgekeurde oliën

is een volledig synthetische dieselmotorolie met lage SAPS die is goedgekeurd door Iveco en voldoet aan de Mack EO-O Prem. Plus oliespecificatie. Deze olie biedt zowel de mogelijkheid om brandstof te besparen als langere verversingsintervallen.

Iveco Mack EO-N Prem. Plus goedgekeurde oliën

is een zeer krachtige synthetische dieselmotorolie die is goedgekeurd door Iveco en voldoet aan de Iveco Mack EO-N Prem. Plus oliespecificatie. Deze olie biedt langere verversingsintervallen en een lange levensduur van dieselmotoren voor zware toepassingen

Iveco Mack EO-O Premium Plus goedgekeurde oliën.

 is een synthetische, extra krachtige dieselmotorolie met lage SAPS die is goedgekeurd door Iveco en voldoet aan de Iveco Mack EO-O Premium Plus oliespecificatie. Deze motorolie biedt geavanceerde bescherming voor de motor en het emissiesysteem bij gebruik in zware toepassingen bij vrachtvervoer.

Iveco Mack EO-M plus, Mack EO-N en Mack EO-M goedgekeurde oliën.

 is een uitstekend presterende olie voor dieselmotoren die is goedgekeurd door Iveco en voldoet aan de Iveco Mack EO-M plus, Mack EO-N en Mack EO-M oliespecificatie. Deze motorolie biedt een uitstekende smering voor hedendaagse dieselmotoren en bevordert een lange levensduur van de motor.

Hoe kunt u geld besparen met Mobil Delvac 1™?

Volledig synthetische oliën zoals Mobil Delvac 1 circuleren vlotter door een Iveco-motor dan traditionele minerale oliën, waardoor de motor efficiënter werkt. Mobil Delvac 1 werkt ook sneller, zodat uw motor sneller de maximale efficiëntie bereikt. Beide voordelen betekenen een beter brandstofverbruik voor uw wagenpark van lichte of zware bedrijfsvoertuigen zodat u geld kunt besparen op uw brandstofkosten.

Hoe ondersteunt Mobil Delvac mijn Euro IV-, Euro Vof Euro VI-compatibele Iveco-motoren?

, en met emissiesysteembescherming bevatten geavanceerde additieven die vakkundig zijn ontworpen voor een langere levensduur en optimale efficiëntie van emissiereductiesystemen zoals de Iveco-dieselroetfilter (DPF). De dieselroetfilter (DPF) wordt gebruikt om te voldoen aan de vereisten van de Euro IV-, Euro V  en Euro VI-emissienormen.

Hoe kan ik de juiste motorolie vinden voor mijn Iveco-bedrijfsvoertuig?

Het gebruik van de juiste olie in uw vrachtwagen of licht bedrijfsvoertuig is belangrijk om aan de Iveco-specificaties te voldoen. Het gebruik van het juiste Mobil Delvac-product tijdens routineonderhoud en volgens de handleiding van uw voertuig heeft geen invloed op de Iveco-fabrieksgarantie. U kunt een aanbeveling voor het juiste product krijgen door onze productselector te gebruiken en te zoeken op uw merk en model.