Mercedes

Mercedes-Benz-vrachtwagenolie en Mercedes-Benz-bestelbusolie

Mercedes-Benz-trucks, -vrachtwagens en andere bedrijfsvoertuigen kunnen voordeel hebben bij krachtige Mobil Delvac™ synthetische oliën die speciaal zijn geformuleerd om te voldoen aan Mercedes-Benz-specificaties. Zowel voor de Actros, Atega als de Sprinter heeft Mobil Delvac een uitgebreid assortiment van oliën waarop u kunt vertrouwen.

Oliën met goedkeuring voor Mercedes MB 228.51, 228.31 en 235.28 specificatie

 is een volledig synthetische dieselmotorolie met lage SAPS die is goedgekeurd voor zowel Mercedes MB 228.51, Mercedes MB 228.31 als 235.28. Deze olie biedt zowel de mogelijkheid om brandstof te besparen als langere verversingsintervallen.

Oliën met goedkeuring voor Mercedes MB 228.51 en 235.28 specificatie

 is een synthetische olie met lage SAPS die is goedgekeurd voor Mercedes MB 228.51 en 235.28 en geavanceerde bescherming biedt voor de motor en het emissiesysteem.

 is een synthetische, extra krachtige dieselmotorolie met goedkeuring voor Mercedes MB 228.51 en 235.28. Deze olie biedt uitstekende bescherming en brandstofbesparingen voor moderne, sterke dieselmotoren die worden gebruikt in zware toepassingen bij vrachtvervoer.

Oliën met goedkeuring voor Mercedes MB 228.5 en 235.28 specificatie

 is een volledig synthetische dieselmotorolie met goedkeuring voor Mercedes MB 228.5 en 235.28 die uitzonderlijke prestaties levert met uitstekende bescherming tegen hoge en lage temperaturen.

Oliën met goedkeuring voor Mercedes MB 228.5 en 235.27 specificatie

 is een synthetische, extra krachtige dieselmotorolie die is goedgekeurd voor Mercedes MB 228.5 en 235.27. Deze olie biedt langere verversingsintervallen bij moderne dieselmotoren voor zware en industriële toepassingen. Gebruik onze productselector om te bepalen welke olie het beste geschikt is voor uw Mercedes-Benz-bedrijfsvoertuig.

Oliën met goedkeuring voor Mercedes MB 228.3 specificatie

 is een uitstekend presterende olie voor dieselmotoren die is goedgekeurd door Mercedes-Benz en voldoet aan de MB 228.3 oliespecificatie. Deze motorolie biedt een uitstekende smering voor hedendaagse dieselmotoren en bevordert een lange levensduur van de motor.

 is een high performance diesel motorolie die is goedgekeurd door Mercedes-Benz en voldoet aan de MB 228.3 oliespecificatie. Deze motorolie biedt bescherming aan dieselmotoren die werkzaam zijn onder zware omstandigheden voor zowel weg- als terreintoepassingen.

Hoe kunt u geld besparen met Mobil Delvac 1™?

Volledig synthetische oliën zoals Mobil Delvac 1 circuleren vlotter door een Mercedes-Benz-motor dan traditionele minerale oliën, waardoor de motor efficiënter werkt. Mobil Delvac 1 werkt ook sneller, zodat uw motor sneller de maximale efficiëntie bereikt. Beide voordelen betekenen een beter brandstofverbruik voor uw wagenpark van lichte of zware bedrijfsvoertuigen zodat u geld kunt besparen op uw brandstofkosten.

Hoe ondersteunt Mobil Delvac mijn Euro IV, Euro V of Euro VI-compatibele Mercedes-Benz-motoren?

 en  met emissiesysteembescherming bevatten geavanceerde additieven die vakkundig zijn ontworpen voor een langere levensduur en optimale efficiëntie van emissiereductiesystemen zoals de Mercedes-Benz-dieselroetfilter (DPF). De dieselroetfilter (DPF) wordt gebruikt om te voldoen aan de vereisten van de Euro IV-, Euro V en Euro VI-emissienormen.

Hoe kan ik de juiste motorolie vinden voor mijn Mercedes-Benz-bedrijfsvoertuig?

Het gebruik van de juiste olie in uw vrachtwagen of licht bedrijfsvoertuig is belangrijk om aan de Mercedes-Benz-specificaties te voldoen. Het gebruik van het juiste Mobil Delvac-product tijdens routineonderhoud en volgens de handleiding van uw voertuig heeft geen invloed op de Mercedes-Benz-fabrieksgarantie. U kunt een aanbeveling voor het juiste product krijgen door onze productselector te gebruiken en te zoeken op uw merk en model.