Officiële verdeler van ExxonMobil voor België en Luxemburg.

My Cart

Nieuws

 1. Van harte welkom op onze stand bij Agribex 2019

  Van harte welkom op onze stand bij Agribex 2019
  Lees meer "
 2. Ontdek Aviolubes, erkende verdeler van Exxonmobil's gamma aan luchtvaartsmeermiddelen

  Ontdek Aviolubes, erkende verdeler van Exxonmobil's gamma aan luchtvaartsmeermiddelen

  Ingelbeen-Soete heeft uitstekende smeermiddelen op elk mogelijk vlak. Van schepen tot windturbines, vrachtwagens tot biogasinstallaties,...

  Aviolubes is een afdeling van Ingelbeen-Soete die al vele decennia als erkende verdeler van Exxonmobil's luchtvaartsmeermiddelen actief is. Aviolubes is erkend als een betrouwbare zakenpartner met uitstekende prestaties en grote inzet.

  Kan je niet wachten om ons te ontmoeten? Bezoek ons op MRO Londen (16/17 oktober) of bekijk onze website www.exxonmobildistributor.com

   

   

  Lees meer "
 3. Partnerschap Ingelbeen-Soete & Achiel Boxoen

  Partnerschap Ingelbeen-Soete & Achiel Boxoen

  Heeft u Axiel Boxoen met z'n gloednieuwe Ford Fiesta Ecoboost R2 al opgemerkt? Ambitieus en uitmuntende presataties; sleutelwoorden die passen bij zowel Achiel Boxoen als bij onze Mobil 1-smeermiddelen. 
  We kijken er alvast naar uit om samen geweldige resultaten te boeken dit jaar!

  #FordBelgium #strongertogether #Mobil1 #IngelbeenSoete #AchielBoxoen #rallybelgium #belgianrallychampionship

  Lees meer "
 4. Ingelbeen-Soete, uw ExxonMobil Marine specialist

  Ingelbeen-Soete, uw ExxonMobil Marine specialist

  Heeft u zich ooit al afgevraagd hoe een schip zich bevoorraadt met ExxonMobil smeermiddelen? Ontdek in onze recente video de mogelijkheden van Ingelbeen-Soete als erkend verdeler van ExxonMobil Marine.

  Lees meer "
 5. Bezoek ons op Matexpo 2019!

  Bezoek ons op Matexpo 2019!

  Wij nodigen u van harte uit op Matexpo 2019, de 38ste internationale vakbeurs voor machines en bouwmaterieel. Ruim 13 hectare aan expositieruimte, meer dan 40 000 bezoekers en 370 standhouders staan garant voor deze toonaangevende en internationale vakbeurs. Deze editie kan u ons opnieuw terugvinden op stand 317 in Hal 3. Onze Mobil Delvac 1 Truck Simulator bezorgt u alvast een unieke 4D-ervaring!

  Lees meer "
 6. Mobil SHC Gear 320 zorgt voor 1,6% energiebesparing bij Abriso NV!

  Mobil SHC Gear 320 zorgt voor 1,6% energiebesparing bij Abriso NV!

  Abriso NV is gespecialiseerd in de extrusie van PE-schuim, luchtkussenfolie en polystyreen. In het kader van de Energiebeleidsovereenkomst Vlaanderen is de firma Abriso NV steeds op zoek naar potentiële energiebesparende maatregelen. Op aangeven van Ingelbeen-Soete werd het besparingspotentieel op de reductiekasten van de extruders onderzocht en werd een reductiekast van een KraussMaffei Berstorff Extruder geselecteerd om een test uit te voeren.

  Lees meer "
 7. Onze combi-truck al gezien?

  Onze combi-truck al gezien?

  Combi-truck voor zowel verpakte goederen als bulk

  • Capaciteit van maar liefst 28 000 L

  • 5 afzonderlijke pompsystemen

  • Ruim 2 x 80m slangen

  • Voortdurende verbetering duurzaamheid: minder kilometers, minder brandstofverbruik en minder CO2 uitstoot.

  Lees meer "
 8. Het vitale belang van correct Mobil-smeervet

  ExxonMobil beschikt over een ruim gamma aan geavanceerde hoge temperatuurvetten die uitstekend hun structuren behouden in de meest uiteenlopende temperaturen. Dit dankzij de gebalanceerde formulatievan de bestanddelen van deze smeervetten. Hierdoor ligt de kans op schade in lagers bij hoge temperaturen gevoelig lager in vergelijking met conventionele vetten. 

  Lees meer "
 9. Ontdek AdBlue ® en AdBlue OptiSpray ® via Ingelbeen-Soete!

  Ontdek AdBlue ® en AdBlue OptiSpray ® via Ingelbeen-Soete!

  AdBlue is de geregistreerde benaming van een 32,5% oplossing van synthetisch ureum in gedemineraliseerd water. Deze ongevaarlijke waterige oplossing wordt in de hete uitlaatgassen ingespoten.  De bij de verbranding gevormde stikstofoxiden worden omgezet in onschadelijk, natuurlijk water en stikstof en is bijgevolg heel milieuvriendelijk. Het verbruik van AdBlue is ongeveer 5% van het dieselverbruik. 

  AdBlue maakt het mogelijk om de stikstofoxiden te verminderen en om aan de actuele emissienormen van de uitlaatgassen te beantwoorden.

  Lees meer "
 10. Ingelbeen-Soete verkozen tot officiële BASF Glysantin Distributeur!

  Ingelbeen-Soete verkozen tot officiële BASF Glysantin Distributeur!

  Ingelbeen-Soete werd aangesteld tot officiële BASF Glystantin Distributeur voor België en Luxemburg. U kan ons bij terecht voor het complete gamma BASF Glysantin producten samen met het nodige advies en ondersteuning.

  Lees meer "