Officiële verdeler van ExxonMobil voor België en Luxemburg.

Mijn winkelwagen

POP MOBIL PEGASUS 1107

POP MOBIL PEGASUS 1107

Bergen B36:45 L6 aardgasmotor / Chemisch bedrijf / België

Dubbel olieverversingsinterval en 95% minder smeerolieverbruik met Mobil PegasusTM 1107

Situatie

Een chemisch bedrijf in België had de ambitie om zijn productiviteit te verbeteren met minder stilstand door olieverversing, de beschikbaarheid van het vermogen van zijn gasmotor te maximaliseren en tegelijkertijd de impact van zijn activiteiten op het milieu te verminderen. ExxonMobil en haar geautoriseerde distributeur Ingelbeen-Soete maakten gebruik van Mobil Serv om de klant te helpen zijn bedrijfsdoelstellingen te bereiken.

Aanbeveling

ExxonMobil en Ingelbeen-Soete adviseerden het gebruik van Mobil PegasusTM 1107 op de Bergen B36:45 L6 gasmotor om het olieverbruik te verminderen, het olieverversingsinterval te verlengen en een uitstekende motorreinheid te bereiken.

Voordelen

Een schone motor verbetert de efficiëntie van de motor en voorkomt mogelijke storingen en stilstand. De uitstekende reinigende en dispergerende eigenschappen van MobilTM Pegasus 1107 verminderen de vorming van koolstof, vernis en asafzettingen, waardoor de motor langdurig schoon blijft.

Door MobilTM Pegasus 1107 te gebruiken op de Bergen B36:45 L6 gasmotor en een Mobil ServSM Specific Lube Oil Consumption and Oil Drain Interval Study uit te voeren, bereikte het chemiebedrijf:

- Dubbel olieverversingsinterval - 10.000 uur
- 95% minder smeerolieverbruik - vergeleken met door OEM gerapporteerd specifiek olieverbruik
- Lagere operationele en smeeroliekosten

Vorige Volgende →