FAQ's

Welkom op onze supportportaalsite

FAQ

Er zijn geen veelgestelde vragen gevonden.

Laatste vragen

Motoroliën worden gemaakt met drie belangrijke bestanddelen: basisoliën, viscositeitsindexverbeteraars en additieven. Deze worden zorgvuldig geselecteerd en op vakkundige wijze gemengd zodat de olie de maximale motorbescherming kan bieden.

Lees meer

Omdat Mobil1 synthetische smeermiddelen een ongeëvenaarde motorbescherming bieden. Bij de lancering in 1974 was Mobil 1 het eerste synthetische autosmeermiddel dat wereldwijd beschikbaar was op de markt. Tegenwoordig zijn er ook anderen maar Mobil 1 staat nog steeds wereldwijd bekend als de meest geavanceerde
Daarnaast hebben we decennialange ervaring binnen de F1 waar, mede dankzij onze smeermiddelen, de sport enorm geavanceerd is sinds het begin van de F1

Lees meer

Mobil 1 één van 's werelds toonaangevende synthetische motorolie is onderworpen aan de strengste motorsporttests, en is eigenlijk de enige keuze voor enthousiaste automobilisten. Als u graag rijdt en belang hecht aan prestaties, betekent dit dat u heel veel eist van uw motor. Zoals het McLaren F1-team wel weet, kan het juiste smeermiddel een belangrijk verschil maken en voor extra vermogen zorgen. Bovendien kunt u gerustgesteld zijn bij de gedachte dat uw motor de ultieme bescherming geniet, hoe hard u ook rijdt.

Lees meer
Lees meer

Dankzij de uitstekende bescherming - ook bij extreme temperaturen- is Mobil1 ideaal vooral als u de autosnelweg neemt. Als u vaak lange afstanden aflegt met hoge snelheden, zal uw motor extreem warm worden. Uiteraard speelt hier brandstofefficiëntie voor u ook een belangrijke rol.

Mobil 1 kan virtueel afrekenen met motorslijtage en uw motor zo goed als nieuw houden. Dit betekent niet alleen dat uw motor optimaal blijft presteren, maar ook efficiënter zal werken en minder brandstof zal verbruiken.

Lees meer

De volsynthetische Mobil 1 beschermt uw motor zodra u hem start en is de perfecte keuze voor korte ritten. Als u vooral korte afstanden aflegt – naar het werk, naar de school of naar de winkel – heeft uw motor nauwelijks tijd om warm te worden. Om slijtage te voorkomen, hebt u een uitstekende koude-startbescherming nodig.

Tests hebben al uitgewezen dat Mobil 1 nog steeds vrij vloeit bij temperaturen van -40 °C. En bij het starten bereikt het alle bewegende motoronderdelen 10 seconden sneller dan sommige conventionele oliën. Dit betekent dat Mobil 1 uw motor meteen beschermt en zo veel schade voorkomt en de brandstof- en onderhoudskosten helpt verminderen. En uiteraard ook dat de motor steevast zal starten, ook als het ijzig koud is ‘s morgens.

Lees meer
Lees meer

Alle motoroliën zijn gemaakt met basisolie en additieven. Een synthetisch smeermiddel bevat meer hooggeraffineerde basisoliën dan conventionele minerale oliën, en biedt daarom superieure bescherming en prestaties. Synthetische motoroliën bieden een aantal voordelen die uw motor jarenlang optimaal laten presteren. Zo gaan ze slijtage tegen, houden de motor schoon, vloeien gemakkelijk, behouden hun viscositeit, beschermen tegen roest en beperken wrijving.

Lees meer