KT MultiCleaner

Intensief anti-emulgerend reinigingsmiddel voor werkplaatsen, garages en transportbedrijven

Beschrijving van het produkt

 

Geconcentreerde intensieve reiniger met hoog vuiloplossend vermogen voor olieachtige en vettige vervuilingen en andere milieuvervuilingen met de hoogst mogelijke materiaalverdraagzaamheid.
Zelfs zware vervuiling wordt snel opgelost en kan gemakkelijk worden verwijderd binnen enkele minuten na contact.
Met zijn speciaal uitgebalanceerde formule KT-MultiCleaner is niet-emulgerend in rioleringen en gemakkelijk zelfafbrekend. Het kan worden gebruikt voor een breed scala van toepassingen: geverfde oppervlakken, metaal, kunststof, steen, tegels en stoffen oppervlakken (kleurecht).
In de industrie- en werkplaatssector, voor het reinigen van werkplaats- en halvloeren en machines; in de automobielsector, voor het reinigen van de buitenkant van bedrijfsvoertuigen, ideaal voor dekzeilen, chassis en onderstellen en motoren, evenals bouw- en landbouwmachines en nog veel meer.

Technische gegevens

dichtheid (20°C): ca. 1,04 kg/l (1 l is gelijk aan 1,04 kg)
pH : 12,7

Onderdelen

5-15% niet-ionogene oppervlakteactieve stoffen
< 5% kationogene oppervlakteactieve stoffen
< 5 % NTA, geurstoffen, limoneen, citral.
Andere ingrediënten: silicaten, oplosmiddelen, kleurstoffen.

Gebruik

KT-MultiCleaner wordt puur gebruikt of vooraf verdund tot 1:3 met water voor extreem zware vervuiling. Voor middelmatige en normale vervuiling wordt een verdunning van 1:5 - 1:50 aanbevolen. Voor handmatige vloerreiniging moet een voorverdunning van 1:3 - max. 1:15 worden gebruikt, voor machinale reiniging 1:15 tot 1:50.
De gebruiksklare reinigingsoplossing kan het beste met een spuit op de te reinigen oppervlakken worden aangebracht en na enkele (ca. 5) minuten inwerktijd kan het losgekomen vuil met een rubberen trekker of machine worden verwijderd.
Voor het reinigen van voertuigen of dekzeilen, meng 1:3 tot 1:15 en spuit op de te reinigen oppervlakken, bij voorkeur van onder naar boven.
Na een korte inwerktijd, grondig afspoelen met een sterke waterstraal/hoge druk.
Voor het reinigen van motoren/machines wordt een voorverdunning van 1:3 tot 1:10 aanbevolen.
Bij gebruik van hogedrukreinigingsapparatuur wordt een concentratie van 1 - 2% in de reinigingsstraal aanbevolen.
Na elke reiniging grondig spoelen met helder water.

Belangrijke opmerkingen

In de regel moet een materiaalcompatibiliteitstest worden uitgevoerd op een verborgen plaats. Dit geldt in het bijzonder voor geverfde oppervlakken (vooral oudere en verweerde lakken) en aluminium onderdelen. Gebruik nooit alkalische reinigingsmiddelen op oppervlakken die heet zijn van de zon (indien nodig eerst afkoelen met koud water) en laat ze niet opdrogen! Gebruik het reinigingsmiddel niet in de onmiddellijke nabijheid van schilderwerkzaamheden, omdat zogenaamde kratervorming in de verf niet kan worden uitgesloten.

1 Punt

KT MultiCleaner

KT MultiCleaner

KT MultiCleaner

Vanaf 156,05 €  Incl. BTW 128,97 €  Excl. BTW
Voor 30L

1 Punt