Volvo

Volvo-vrachtwagenolie en Volvo-busolie

Volvo-trucks, -vrachtwagens, -bussen en andere bedrijfsvoertuigen kunnen voordeel hebben bij krachtige Mobil Delvac™ synthetische oliën die speciaal zijn geformuleerd om te voldoen aan de Volvo VDS-3 specificaties. Van een Volvo FH 12 olie of een B7R busolie tot een Volvo EW180C graafmachineolie: er is een uitgebreid assortiment van Mobil Delvac-oliën waarop u kunt vertrouwen.

Volvo VDS 4.5, Volvo VDS 4 & Volvo VDS 3 oliën

 is een extra krachtige dieselmotorolie met goedkeuring voor Volvo VDS 4.5, Volvo VDS 4 en Volvo VDS 3-olie, die een uitstekende bescherming biedt in de meest veeleisende dieselmotoren.

 is een extra krachtige dieselmotorolie met goedkeuring voor Volvo VDS 4.5, Volvo VDS 4 en Volvo VDS 3-olie, die een uitstekende bescherming biedt in de meest veeleisende dieselmotoren.

Volvo VDS-4 & Volvo VDS-3 oliën

 is een volledig synthetische dieselmotorolie met lage SAPS die is goedgekeurd door Volvo en voldoet aan de Volvo VDS-4 en Volvo VDS-3 oliespecificaties. Deze olie biedt zowel de mogelijkheid om brandstof te besparen als langere verversingsintervallen.

 is een synthetische, extra krachtige dieselmotorolie met lage SAPS die is goedgekeurd door Volvo en voldoet aan de Volvo VDS-4 en Volvo VDS-3 oliespecificaties. Deze motorolie biedt geavanceerde bescherming voor de motor en het emissiesysteem bij gebruik in zware toepassingen bij vrachtvervoer.

Volvo VDS-3 en Volvo VDS-2 oliën

 is een volledig synthetische dieselmotorolie met goedkeuring voor Volvo VDS-3 en Volvo VDS-2 olie die uitzonderlijke prestaties levert met uitstekende bescherming tegen hoge en lage temperaturen.

 is een synthetische, extra krachtige dieselmotorolie die is goedgekeurd door Volvo en voldoet aan de Volvo VDS-3 en Volvo VDS-2-oliespecificaties. Deze olie biedt langere verversingsintervallen bij moderne dieselmotoren voor zware en industriële toepassingen.

 is een uitstekend presterende olie voor dieselmotoren die is goedgekeurd door Volvo en voldoet aan de Volvo VDS-3 en Volvo VDS-2 oliespecificaties. Deze motorolie biedt een uitstekende smering voor hedendaagse dieselmotoren en bevordert een lange levensduur van de motor.

Volvo VDS-2 Oliën

 is een high performance diesel motorolie die is goedgekeurd door Volvo en voldoet aan de Volvo VDS-2 oliespecificatie. Deze motorolie biedt bescherming aan dieselmotoren die werkzaam zijn onder zware omstandigheden voor zowel weg- als terreintoepassingen.

Hoe kunt u geld besparen met Mobil Delvac 1™?

Volledig synthetische oliën zoals Mobil Delvac 1 circuleren vlotter door een Volvo-motor dan traditionele minerale oliën, waardoor de motor efficiënter werkt. Mobil Delvac 1 werkt ook sneller, zodat uw motor sneller de maximale efficiëntie bereikt. Beide voordelen betekenen een beter brandstofverbruik voor uw wagenpark van lichte of zware bedrijfsvoertuigen zodat u geld kunt besparen op uw brandstofkosten.

Hoe ondersteunt Mobil Delvac mijn Euro IV-, Euro V of Euro VI-compatibele Volvo-motoren?

 en  met emissiesysteembescherming bevatten geavanceerde additieven die vakkundig zijn ontworpen voor een langere levensduur en optimale efficiëntie van emissiereductiesystemen zoals de Volvo-dieselroetfilter (DPF). De dieselroetfilter (DPF) wordt gebruikt om te voldoen aan de vereisten van de Euro IV-, Euro V en Euro VI-emissienormen.

Hoe kan ik de juiste motorolie vinden voor mijn Volvo-bedrijfsvoertuig?

Het gebruik van de juiste olie in uw vrachtwagen of licht bedrijfsvoertuig is belangrijk om aan de Volvo-specificaties te voldoen. Het gebruik van het juiste Mobil Delvac-product tijdens routineonderhoud en in overeenstemming met de handleiding van uw voertuig heeft geen invloed op de fabrieksgarantie van Volvo. U kunt een aanbeveling voor het juiste product krijgen door onze productselector te gebruiken en te zoeken op uw merk en model.