Officiële verdeler van ExxonMobil voor België en Luxemburg.

Mijn winkelwagen

Mobil SHC Cibus Serie behaalt als eerste het ISO 22000 certificaat

ExxonMobil staat al meer dan 130 jaar wereldwijd bekend om zijn uitzonderlijke innovaties, ook in de voedingsindustrie. De productie-units waar de Mobil SHC Cibus Food Grade-smeermiddelen geproduceerd worden, hebben recent de strenge ISO 22000 goedkeuring behaald. De Mobil SHC Cibus Serie is hiermee de allereerste smeermiddelenreeks die aan deze hoge eisen voldoet.

De Mobil SHC Cibus Serie bestaat uit hydraulische, compressor-, tandwiel- en lageroliën voor superieure prestaties en zijn ontwikkeld voor een uitstekende bescherming van het materiaal, een langere levensduur van de olie en een probleemloze werking in de voedingsmiddelen-, drank- en verpakkingsindustrie. Daarenboven biedt de Mobil SHC Cibus Serie nog eens een energiebesparing tot 3% aan de operatoren en zijn ze zowel Kosher als Halal gecertificeerd.

 

ExxonMobil is er op gefocust om de hoogste maatstaf te hanteren in zake productiehygiëne en -veiligheid. We zijn er dan bijzonder trots op dat we alle andere smeermiddelproducenten kunnen voorgaan doordat we het eerste bedrijf zijn in de smeermiddelenindustrie die kan produceren in units die het ISO 22000 certificaat dragen”  aldus Yan Côté, Global Business Development Advisor ExxonMobil. 

Wenst u meer informatie te ontvangen over deze ISO 22000 goedkeuring of over de talrijke voordelen van de Mobil SHC Cibus Serie? Aarzel dan niet om contact op te nemen met ons! We helpen u graag verder.

Vorige Volgende →