Officiële verdeler van ExxonMobil voor België en Luxemburg.

Mijn winkelwagen

Lancering Mobilgard 560 VS

Lancering Mobilgard 560 VS

Mobilgard 560 VS is de nieuwste cilinderolie van ExxonMobil voor kruishoofdmotoren, ontworpen voor het gebruik in marinedieselmotoren die werken op zware brandstoffen met sulferlevels van 0,5 tot 4 %.

De uitstekende prestaties van Mobilgard 560 VS werden reeds bewezen onder extreme druk en enorm hoge temperaturen.

De Internationale Maritieme Organisatie heeft een mandaat opgesteld voor het gebruik van oliën met een laag zwavelgehalte in bepaalde ECA’s (gebieden met een gecontroleerde uitstoot) . Dit mandaat heeft een uitdaging gecreëerd voor schepen die binnen en buiten deze gebieden opereren en die zowel brandstof gebruiken met een hoog als met een laag zwavelgehalte. Mobilgard 560 VS biedt hier een oplossing. 

Mobilgard 560 VS voldoet aan de eisen van Wärtsilä, MAN en Mitsubishi Heavy Industries voor het gebruik in marine tweetaktmotoren die brandstof gebruiken met zowel lage als hoge zwavelgehaltes. De nieuwe SAE 50, 60 TBN cilinderolie vervangt wereldwijd de Mobilgard 570 en de Mobilgard L540. Deze omzetting zal geleidelijk gebeuren tot de stock van de Mobilgard 570 en de Mobilgard L540 uitgeput is.

Meer informatie?

Vorige Volgende →