Mobilgrease XHP 222

Mobilgrease XHP™ 220 serie smeervetten zijn lithium-complex smeervetten bedoeld voor een verlengde service met een breed toepassingsgebied en in uiteenlopende bedrijfsomstandigheden.

Lees meer

Vanaf 84,54 €  Incl. BTW 69,87 €  Excl. BTW
Voor 12 x 390gr

 1. Snelle levering
 2. Uitmuntende bescherming
 3. Advies op maat

Ons advies

 • Bevordert een goede smering en bescherming
 • Bevordert minder lekkage en verlengde nasmeerintervallen voor lagere onderhoudseisen
 • Hoge bescherming van de componenten
 • Minder onderhoud en lagere vervangingskosten
 • Biedt mogelijk langere levensduur van apparatuur en minder opplande machinestilstanden
 • Mogelijkheid tot soortenbeperking en dus minder voorraadkosten

Productdetails

Meer informatie
Sector Transport , Energie, Landbouw, Industrie, Marine

Functies en potentiële voordelen

Mobilgrease XHP 220 serie smeervetten zijn toonaangevend in onze minerale Mobil smeervetlijn en hebben een reputatie opgebouwd op het gebied van innovatie en uitstekende prestaties. Mobilgrease XHP 220 serie smeervetten zijn high performance producten ontwikkeld door onze beste formulatiedeskundigen en worden ondersteund door onze wereldwijde technische specialisten.

De gepatenteerde productietechnologie die wordt toegepast in onze moderne productiefaciliteiten zijn van groot belang voor het verkrijgen van de uitstekende adhesieve en cohesieve eigenschappen en een hoog druppelpunt. De producten bevatten specifiek geselecteerde additieven voor een uitmuntende oxidatiestabiliteit, hoge bescherming tegen roest en corrosie, weerstand tegen water, hoge anti-slijtage bescherming en 'extreme-pressure' (EP) bescherming. 

Mobilgrease XHP 220 serie biedt de volgende eigenschappen en voordelen:

FunctiesVoordelen
Superieure weerstand tegen de wegwassende werking van waterBevordert een goede smering en bescherming, zelfs bij de zwaarste blootstelling aan water
Hoge adhesieve en cohesieve eigenschappenUitmuntend behoud van de stevigheid, bevordert minder lekkage en verlengde nasmeerintervallen voor lagere onderhoudseisen
Uitmuntende roest en corrosie beschermingHoge bescherming van de componenten, zelfs in agressieve, waterige milieus
Zeer goede weerstand tegen thermische, oxidatie- en structuurdegradatie bij hoge temperaturenVerlengde levensduur smeervet en verbeterde bescherming van de lagers bij hoge temperatuur toepassingen voor minder onderhoud en lagere vervangingskosten
Zeer goede anti-slijtage en 'extreme-pressure' (EP) eigenschappenBetrouwbare bescherming van gesmeerde apparatuur zelfs bij hevig glijdende omstandigheden en biedt mogelijk langere levensduur van apparatuur en minder ongeplande machinestilstand
Breed universeel inzetbaarMogelijkheid tot soortenbeperking en dus minder voorraadkosten

Toepassingen

Mobilgrease XHP 220 wordt gebruikt in een breed toepassingsgebied, zoals in de industrie, de automobielsector, de bouw en in de scheepvaart. Dankzij de blauwe kleur is de toepassing gemakkelijk te controleren.

Mobilgrease XHP 005 en 220 is een zachter, hoge temperatuur smeervet die door ExxonMobil worden aanbevolen voor centrale smeersystemen, het smeren van versnellingsbakken en daar waar verpompbaarheid bij extreem koude temperaturen belangrijk is.

Mobilgrease XHP 221 wordt door ExxonMobil aanbevolen voor gebruik in industriële en scheepvaarttoepassingen, chassiscomponenten en landbouwmaterieel. Het biedt uitstekende prestaties bij lage temperaturen.

Mobilgrease XHP 222 wordt door ExxonMobil aanbevolen voor gebruik in industriële en scheepvaarttoepassingen, chassiscomponenten en landbouwmaterieel. Door de kleverige formule blijft het langer in de toepassing zitten.

Mobilgrease XHP 223 wordt door ExxonMobil aanbevolen voor toepassingen waar goede hoge temperatuur en anti-lekkage eigenschappen nodig zijn. Dit smeervet wordt vooral aanbevolen voor zware toepassingen zoals wiellagers van vrachtwagens of rollenlagers die onderhevig zijn aan trillingen, of waar hogere snelheden een smeervet met een hogere consistentie eisen om kanaalvormingseigenschappen te voorzien.

Mobilgrease XHP 222 Special bevat 0,75% molybdeen-disulfide, is grijs van kleur en wordt door ExxonMobil aanbevolen voor matige belasting in industriële toepassingen, chassiscomponenten en landbouwmaterieel. Verder wordt het gebruikt in fuseepennen, cardankoppelingen en vijfde wielen.

Specificaties en goedkeuringen

Bereikt of overtreft de eisen van

 • DIN 51825: (2004-06): KP2N-20

Dit product is goedgekeurd door de volgende fabrikanten

 • Fives Cincinnati: P-64

Anderen bekeken ook

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie