Officiële verdeler van ExxonMobil voor België en Luxemburg.

Mijn winkelwagen

Sterke seizoensafsluiter voor Vodafone McLaren Mercedes

Sterke seizoensafsluiter voor Vodafone McLaren Mercedes

De F1-piloten van Vodafone McLaren Mercedes leverden een sterke prestatie in de laatste en spannende wedstrijd van 2010 in Abu Dhabi. Lewis Hamiltion en Jenson Button werden respectievelijk 2de en 3de.

Lewis Hamilton (McLaren, 2de):
"We hebben het seizoen met een goed resultaat afgesloten. Het team heeft het hele seizoen hard gewerkt. Ik ben erg trots op iedereen. Nu kijk ik al vooruit naar volgend jaar. Ik hoop dat we over een nog betere auto kunnen beschikken, zodat we al vanaf de eerste race voorin kunnen meestrijden."

Jenson Button (McLaren, 3de):
"Het is een enerverend jaar voor de Formule 1-sport geweest. We hebben allemaal onze hoogte- en dieptepunten gekend. Het was mooi om naast de nieuwe wereldkampioen op het podium te staan. Sebastian is zeer getalenteerde piloot en hij verdient zijn succes. Alles bij elkaar genomen ben ik tevreden over mijn eerste jaar bij Vodafone McLaren Mercedes. Dit jaar had ik een aantal heel goede zondagen en wat mindere zaterdagen. Dit is iets waaraan ik deze winter beslist ga werken."

U kan meer informatie over de Mobil 1-prestaties in de spannende GP van Abu Dhabi op http://www.mobil1motorsport.com/Abu-Dhabi-Race-Report/

Ontdek de nieuwe wallpapers uit de GP van Abu Dhabi hier!

Vorige Volgende →