Officiële verdeler van ExxonMobil voor België en Luxemburg.

Mijn winkelwagen

Mobil 1™ en Porsche® 25 jaar samen

Mobil 1™ en Porsche® 25 jaar samen

Al 25 jaar partners in prestaties

 

 

Al een kwart eeuw zijn Mobil en Porsche een van de meest succesvolle en langste samenwerkingsverbanden in de autosport. De innovatie die we op het circuit hebben gebracht, samen met de lange levensduur bescherming van de motor van Mobil, heeft geleid tot uitzonderlijke prestaties op de weg.

 

Onze motorolie, die Porsche's racewagens in staat stelt topprestaties te leveren op r&tetracks, verbetert ook de rijprestaties voor elke Porsche-eigenaar. Elke Porsche verlaat de fabriek gevuld met Mobil 1 motorolie met OW-40 viscositeit - dat zijn meer dan een miljoen auto's sinds het begin van deze gevierde samenwerking. Ook al hebben we de gedenkwaardige mijlpaal van 25 jaar bereikt, onze lange en succesvolle samenwerking vertoont geen tekenen van vertraging. We blijven samenwerken, onderzoeken en ontwikkelen innovatieve motoroliën in een streven naar perfectie. En nu we steeds sneller het elektrische tijdperk binnentreden, zijn we gefocust op het verleggen van de grenzen van waartoe elektrische voertuigen ook in staat zijn.

 

"Betrouwbare samenwerkingspartners zoals
zoals ExxonMobil bieden fantastische
ondersteuning en bieden een hoge mate van
zekerheid bij de planning", zegt hoofd van
Porsche Motorsport, Dr. Frank-
Steffen Walliser.

 

 


"Samen hebben we onvergetelijke momenten met overwinningen op langeafstands klassiekers als Le Mans en Daytona en het winnen van titels in de belangrijkste autosport kampioenschappen over de hele wereld."

 

"ExxonMobil is een van onze nauwste samenwerkingspartners, niet alleen in de autosport maar ook bij de ontwikkeling van onze productiemotoren, die in de fabriek gevuld worden met de performance smeermiddellen van Mobil 1". aldus Porsche's lid van de Raad van Bestuur voor Onderzoek en Ontwikkeling, Dr. Michael Steiner.

 

 

Vorige Volgende →