Officiële verdeler van ExxonMobil voor België en Luxemburg.

Mijn winkelwagen

Logistieke efficiëntie

Dag in dag uit hoogwaardige smeermiddelen leveren vraagt aangepast materiaal. De recent aangekochte vrachtwagen vult onze vloot aan met de laatste nieuwe uitrustingen en verhoogt de logistieke efficiëntie.

De eerste leveringen met de gloednieuwe vrachtwagen voor verpakte- én bulkgoederen zijn een feit.  Deze vrachtwagen overtreft ruimschoots de laatste nieuwe DQM kwaliteitsvereisen. Dit Kwaliteits Management Systeem verzekert de kwaliteit van de Mobil smeermiddelen van raffinaderij tot eindklant (*).

De vrachtwagen, die voldoet aan de strengste milieunormen, is uitgerust met 4 pompen, tellers, ontgassers en aparte leidingen om contaminatie tussen de verschillende categorieën smeermiddelen uit te sluiten.

 

 

(*) DQM is gecertificeerd als ISO 9001 (2000) en ISO TS 16949(2002). Om het beleid van ExxonMobil verder uit te kunnen dragen naar de eindgebruikers van smeermiddelen, vetten en specialiteiten, controleert ExxonMobil regelmatig of onze werkwijze overeenkomt met de kwaliteitseisen die ExxonMobil intern tot doel heeft gesteld.

Vorige