Officiële verdeler van ExxonMobil voor België en Luxemburg.

Mijn winkelwagen

Mobilith nl

Mobilith nl

Vetten

De Mobilith SHC™ Serie smeervetten zijn superieur presterende producten ontwikkeld voor een breed toepassingsgebied bij extreme temperaturen. Zij combineren de unieke eigenschappen van synthetische basisoliën met die van een lithium-complex indikker van hoge kwaliteit. De wasvrije aard van synthetische vloeistoffen en de lage tractiecoëfficiënt (vergeleken met minerale oliën), zorgen voor een uitstekende verpompbaarheid bij lage temperaturen en een zeer laag aanloop- en bedrijfskoppel. Deze producten bieden de mogelijkheid tot energiebesparing en kunnen de bedrijfstemperaturen in de belastingszone van ton- en kogellagers verlagen. Het lithium-complex verdikkingsmiddel draagt bij tot uitstekende adhesie, structurele stabiliteit en weerstand tegen water. De smeervetten hebben een hoge chemische stabiliteit en zijn geformuleerd met speciale additievencombinaties om een uitstekende bescherming te bieden tegen slijtage, roest en corrosie en om de bedrijfsviscositeit bij hoge en lage temperaturen te verhogen. De Mobilith SHC Serie smeervetten zijn beschikbaar in zeven klassen, variërend in basisolie viscositeit van ISO VG 100 tot 1500 en in NLGI klasse van 2 tot 00.

 

De Mobilith SHC Serie vetten zijn de voorkeursproducten geworden van vele gebruikers, in vele industrieën wereldwijd. Hun reputatie is gebaseerd op hun uitzonderlijke kwaliteit, betrouwbaarheid, veelzijdigheid en de prestatievoordelen die zij leveren.

 

Onze Mobilith SHC™ Serie multifunctionele smeervetten zijn hoogwaardige synthetische smeervetten ontwikkeld voor de bescherming van apparatuur in zware toepassingen die werken bij extreme temperaturen. Door hun uitstekende adhesie, structurele stabiliteit en weerstand tegen water zijn ze geschikt voor gebruik in een grote verscheidenheid aan machines en onderdelen.

De Mobilith SHC Serie vetten bieden een uitstekende bescherming tegen slijtage, roest en corrosie, wat kan helpen om:
  • Mechanische efficiëntie verbeteren
  • Verleng de levensduur van lagers en apparatuur
  • Verleng de levensduur van het vet
  • Vermindering van onderhoudskosten
  • Energieverbruik en startkoppel verlagen

 

Vorige Volgende →