Mobil Vactra Oil NO. 4

De Mobil Vactra™ Oil Nummer Serie bestaat uit hoogwaardige leibaanoliën, speciaal geformuleerd om te beantwoorden aan de eisen van nauwkeurigheid, afscheidend vermogen voor waterachtige koelmiddelen en bescherming van precisie-instrumenten.

Lees meer

Vanaf 143,26 €  Incl. BTW 118,40 €  Excl. BTW
Voor 20L

 1. Snelle levering
 2. Uitmuntende bescherming
 3. Advies op maat

Ons advies

 • Helpt stip-slick voorkomen
 • Geschikt voor veel soorten materiaalcombinaties
 • Bevordert verbetering van de levensduur en prestatie van veel waterachtige koelmiddelen
 • Belet wegdrukken van de olie

Productdetails

Meer informatie
Sector Industrie

Functies en potentiële voordelen

De Mobil Vactra Oil Nummer Serie is ontwikkeld en specifiek ontworpen om extra machinebescherming te geven door te voldoen aan de sterke vereisten van leibanen. De oliën hebben een uitstekende smering- en belastingcapaciteit die bijdragen tot verbetering van de productie van kwaliteitsonderdelen. De Mobil Vactra Oil Nummer Serie beschikt over een zeer goed vermogen om water en waterachtige koelmiddelen af te scheiden, wat de mogelijke negatieve effecten van contaminatie vermindert en de levensduur en prestaties van zowel het smeermiddel als het koelmiddel verbetert.

FunctiesVoordelen
Lage wrijvingseigenschappenHelpt stip-slick voorkomen; Maakt constante accurate machinale afwerking mogelijk
Vermogen tot multi-materiaalGeschikt voor veel soorten materiaalcombinaties waardoor productconsolidatie mogelijk wordt
Afscheidend vermogen voor water en waterachtige koelmiddelenBevordert verbetering van de levensduur en prestatie van veel waterachtige koelmiddelen
Klevend vermogenBelet wegdrukken van de olie op kritische oppervlakte
Langdurige bescherming tegen roest en corrosieHelpt de aantasting van leibanen te verminderen bij water en waterachtige koelmiddelen

Toepassingen

De Mobil Vactra Oil Nummer Serie wordt aanbevolen voor smering van machine-instrumenten in leibanen.  Ze zijn ontworpen voor alle combinaties van gietijzer, staal en niet-metallische leibaanmaterialen. De Mobil Vactra Oil Nummer Serie kan met de hand, door middel van persoliesmering of door circulatiesmering aangebracht worden.  Ze zijn ook geschikt voor gebruik in matig belaste hydraulische systemen en transmissiemechanismen in machine-instrumenten.

 • De Mobil Vactra Oil Nummer Serie is geschikt voor gebruik in toepassingen die de Fives Cincinnati specificaties P53, P47 en P50 vereisen.
 • Mobil Vactra Oil Nr. 1 en Nr. 2 worden aanbevolen voor horizontale leibanen op kleine tot middelgrote machines. Kan tevens toegepast worden voor circulatiesmering bij grote machines en als matig belaste hydraulische vloeistof.
 • Mobil Vactra Olie Nr. 3 en Nr. 4 wordt normaal gesproken aanbevolen voor grote machines waar leibaandruk hoog is en goede precisie vereist is. Wordt tevens aanbevolen voor verticale- en schuine leibanen waar het afdruipen een probleem kan vormen voor matig gebruikte machine-instrumenten transmissiemechanismen.
 • De Mobil Vactra Oil Nummer Serie kan gebruikt worden voor de smering van kogelschroeven, rechte geleiders, spilkoppen, transportschroeven
 • De Mobil Vactra Oil Nummer Serie wordt aanbevolen voor toepassingen waar de contaminatie door olie van het waterachtige koelmiddel de levensduur van het koelmiddel verkort

Anderen bekeken ook

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie