Mobilarma 798

De Mobilarma 700 Serie producten bevat drie premium performance conserveermiddelen voor een wijde reeks toepassingen, waaronder opslag en inter-operationele activiteiten.

Lees meer
197,87 €  Incl. BTW 163,53 €  Excl. BTW
Voor 5USG
  1. Snelle levering
  2. Uitmuntende bescherming
  3. Advies op maat

Ons advies

  • Minder slijtage
  • Langdurige beheersing van neerslag

Productdetails

Meer informatie
Content 5USG
Sector Industrie, Marine
Merk Mobil

Productomschrijving

De Mobilarma 700 Serie producten bevat drie premium performance conserveermiddelen voor een wijde reeks toepassingen, waaronder opslag en inter-operationele activiteiten. Mobilarma 777 en 778 zijn bedoeld voor de bescherming van koudgewalste platen en spiraal staal in de metaalindustrie Mobilarma 798 is bedoeld voor de smering en roestbescherming van metaaldraad in industriële toepassingen en toepassingen in de bouw, mijnbouw en de scheepvaart. De Mobilarma 700 serie producten verdringen water in een uitstekende mate en vormen een dunne, krachtige film die oppervlaktes zelfs bij zware omstandigheden beschermt, waaronder bij een hoog vochtgehalte en blootstelling aan zure of bijtende dampen.

Mobilarma 777 en 778 vormen een natte, olie-achtige, niet vastklevende, zeer dunne film barrière die niet zo kleverig is dat deze vuil of andere stoffen aantrekt. Ze beschermen gedurende twaalf maanden koudgewalste platen en spiraal staal, zelfs in de zwaarste omstandigheden waaronder bij verschillende vochtgehaltes en blootstelling aan zure of bijtende dampen.

Mobilarma 798 vormt een vettige film die metaaldraad beschermt tegen corrosie door zoute besproeiing en vochtige atmosferen Het is effectief in extreme temperaturen die voorkomen op zee en biedt een goede bescherming tegen matig zure atmosferen. Het is buigzaam bij –35ºC en druipt niet bij 60ºC. Het biedt weerstand tegen afwerping bij hoge snelheid en is hechtend zonder dat deze vastkleeft of draderig wordt. De film herstelt zichzelf en brokkelt niet af.
Eigenschappen en voordelen 

Functies en potentiële voordelen

Mobilarma 798 werkt goed tussen metaaldraad, biedt uitstekende smering evenals een beschermende film. Hierdoor wordt de slijtage verminderd, de levensduur van metaaldraad verbeterd en onderhoudskosten geminimaliseerd. Het is verdraagzaam met ander metaaldraad die tijdens de fabricage doordrenkt is. Het is gemakkelijk aan te brengen en zuinig in gebruik.

FunctiesVoordelen
Effectieve bescherming tegen roest en corrosie
Minder afval en lagere kosten
Gemakkelijk aan te brengenMinder afval en lagere kosten
Zuinig in gebruikGoede dekking en bescherming met dunne films

Toepassingen

Mobilarma 798 wordt aanbevolen voor gebruik:

  • Als smering en conservering van draad en kabels
  • Als impregnering van staaldraad tijdens de fabricage

Anderen bekeken ook

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie