Over Ons

Klant én kwaliteit staan bij Ingelbeen-Soete centraal sedert 1929. Ruim 90 jaar verkopen we smeermiddelen in België en Luxemburg.

Ingelbeen-Soete combineert de kracht en flexibiliteit van een familiale onderneming met de know-how en ervaring van 's werelds grootste speler ExxonMobil. De bedrijfswaarden zijn daarbij nog steeds betrouwbaarheid, integriteit en eerlijkheid. Zowel naar klanten, medewerkers, partners en leveranciers.

"Ingelbeen-Soete combineert de kracht en flexibiliteit van een familiale onderneming met de know-how en ervaring van 's werelds grootste speler ExxonMobil."

Onze grote voorraad van meer dan 2 miljoen liter bulkopslagcapaciteit, ruim 15 000 m² palletplaatsen en een eigen vloot van wagens voor zowel verpakte- als bulkgoederen, zorgen ervoor dat de hoogwaardige Mobil-producten snel en perfect intact bij u terechtkomen.

 

  • Snelle technische en commerciële ondersteuning en dit zowel telefonisch, online, als ter plaatse.

  • Speciaal opgeleide vertegenwoordigers helpen u om de juiste smeermiddelen te selecteren en de productiviteit van uw business te verhogen.

  • Field Engineering Services: professioneel advies over goede smering, optimaliseren van prestaties van de smeermiddelen, ‘equipment troubleshooting’, onderzoek van installaties en pro-actieve analyses helpen om uw machinepark langer en efficiënter te laten draaien.

  • State-of-the-Art Mobil Serv olieanalyseprogramma.  Analyseert de conditie van de olie en de machines om zo de levensduur en betrouwbaarheid van uw machines te verhogen.

 

Wij staan paraat om antwoord te bieden op al uw vragen. Contacteer ons vandaag nog via info@ingelbeen.be of telefonisch via  +32 51 26 82 00.