Mobilith SHC 220

De Mobilith SHC™ Serie vetten zijn buitengewoon presterende producten ontwikkeld voor een wijde reeks toepassingen in extreme temperaturen.

Lees meer

Vanaf 173,37 €  Incl. BTW 143,28 €  Excl. BTW
Voor 12 x 380gr

  1. Snelle levering
  2. Uitmuntende bescherming
  3. Advies op maat

Ons advies

  • Biedt voortreffelijke prestaties bij koude start
  • Verbetert slijtagebescherming en langere levensduur van de transmissie
  • Biedt soepele transmissiewerking tijdens de gehele levensduur
  • Een verlengde levensduur

Productdetails

Meer informatie
Sector Industrie, Marine

Functies en potentiële voordelen

De Mobil SHC productlijn van zowel smeeroliën als smeervetten zijn wereldwijd bekend en geroemd vanwege de innovatieve en uitmuntende prestaties. De Mobilith SHC productlijn symboliseert ExxonMobil’s niet aflatend streven om de meest geavanceerde technologie te gebruiken om uiteindelijk de beste producten te ontwikkelen en te produceren. Een belangrijk punt bij de Mobilith SHC productlijn is de nauwe samenwerking tussen de toepassingsspecialisten van de belangrijkste machinebouwers en onze wetenschappers, zodat onze producten de beste prestaties blijven leveren in een zich continu ontwikkelend machine ontwerp.

Onze samenwerking met machinefabrikanten heeft de resultaten van onze eigen laboratoriumonderzoeken bevestigd en toont de uitmuntende prestaties van de Mobilith SHC Serie smeervetten. Deze voordelen omvatten: een langere levensduur van het vet, verbeterde bescherming en levensduur van lagers, toepassing in een wijde reeks temperaturen en de mogelijkheid om het rendement te verbeteren en energieverbruik te verlageneen.

Om hoge thermische bedrijfsomstandigheden te doorstaan, hebben onze productspecialisten gekozen voor het gebruik van bedrijfseigen synthetische basisoliën, vanwege de potentiële uitmuntende thermische en oxidatie weerstand. Onze wetenschapper hebben een toonaangevende lithium-complex indikker technologie ontwikkeld en specifieke additieven gebruikt ter verbetering van de prestatie van ieder vet in de Mobilith SHC Serie productfamilie. De Mobilith SHC Serie vetten bieden de volgende eigenschappen en voordelen: 

FunctiesVoordelen
Uitstekende prestaties bij hoge en lage temperaturenToepassing in een wijde reeks temperaturen met uitstekende bescherming bij hoge temperaturen en een laag aanloopkoppel, gemakkelijk starten bij lage temperaturen
Uitmuntende bescherming tegen slijtage, roest en corrosieMinder stilstand en onderhoudskosten vanwege de verminderde slijtage roest en corrosie.
Uitstekende thermische stabiliteit en oxidatie stabiliteitVerlengde levensduur met langere nasmeerintervallen en langere levensduur van de lager.
Lage tractiecoëfficiëntPotentieel langere mechanische levensduur en lager energieverbruik.
Zowel hoge als lage viscositeitsniveausMogelijkheid tot uitmuntende bescherming bij lage snelheid, zwaar belaste lagers, en mogelijkheid tot goede prestaties bij lage temperaturen.
Uitstekende structuurstabiliteit bij aanwezigheid van waterBehoud van de uitstekende prestaties bij veel waterbesmetting.
Lage vluchtigheidBijdrage aan de weerstand tegen indikken bij hoge temperaturen voor optimale nasmeerintervallen en levensduur van de lager.

Toepassingen

Opmerking: Hoewel Mobilith SHC Serie verdraagzaam is met de meeste conventionele minerale smeervetten, kan bij vermenging de superieure prestaties van Mobilith SHC Serie beïnvloed worden. Aanbevolen wordt om bij overschakeling naar Mobilith SHC-Serie de applicatie grondig te reinigen zodat optimaal van de voordelen geprofiteerd kan worden. Mobilith SHC Serie bezit de beschreven eigenschappen en specifiek voor het type:

  • Mobilith SHC 220 is een universeel toepasbaar 'extreme-pressure' (EP) NLGI 2 vet voor zware bedrijfsomstandigheden in de automobiel en industrie sector. Dit vet is gemaakt met een ISO VG 220 synthetische basisolie. De  aanbevolen toepassingstemperatuur ligt tussen -40ºC* en +150ºC

* Beweringen met betrekking tot toepassing bij lage temperaturen is gebaseerd op de resultaten van de ASTM D 1478 test in vergelijking met de maximumgrens van 10.000 / 1000 gcm respectievelijk bij het opstarten en na 1 uur.

Specificaties en goedkeuringen

Bereikt of overtreft de eisen van

  • DIN 51825: (2004-06) KPHC 2N-30

Anderen bekeken ook

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie