Officiële verdeler van ExxonMobil voor België en Luxemburg.

My Cart

MAN

MAN-vrachtwagenolie en MAN-busolie

MAN-trucks, -vrachtwagens en andere bedrijfsvoertuigen kunnen voordeel hebben bij krachtige Mobil Delvac™ synthetische oliën die speciaal zijn geformuleerd om te voldoen aan MAN-specificaties. Zowel voor MAN-vrachtwagenolie als MAN-tractorolie bestaat er een uitgebreid assortiment van Mobil Delvac oliën waarop u kunt vertrouwen.

MAN M 3677, MANM3477 & M 3271-1goedgekeurde oliën

Mobil Delvac 1 LE 5W-30  is een volledig synthetische dieselmotorolie met lage SAPS die is goedgekeurd door MAN en voldoet aan de MAN M 3677, MAN M 3477 en M 3271-1 oliespecificatie. Deze olie biedt zowel de mogelijkheid om brandstof te besparen als langere verversingsintervallen.

MAN M 3377, MAN M 3677, MAN M 3271-1 goedgekeurde oliën

Mobil Delvac XHP Ultra LE 5W-30 is een synthetische, extra krachtige dieselmotorolie met goedkeuring voor MAN M 3377. Deze olie biedt uitstekende bescherming en brandstofbesparingen voor moderne, sterke dieselmotoren die worden gebruikt in zware toepassingen bij vrachtvervoer. Gebruik onze productselector om te bepalen welke olie het beste geschikt is voor uw MAN-bedrijfsvoertuig.

MAN M 3477, MAN M 3575 & M 3271-1 goedgekeurde oliën

Mobil Delvac XHP ESP M 10W-40  is een synthetische olie met lage SAPS die is goedgekeurd voor MAN M 3477, MAN M 3575 en MAN M 3271-1 en die geavanceerde bescherming biedt voor de motor en het emissiesysteem.

MAN M 3277 goedgekeurde oliën

Mobil Delvac 1 SHC 5W-40  is een zeer krachtige synthetische dieselmotorolie die is goedgekeurd door MAN en voldoet aan de MAN M 3277 oliespecificatie. Deze olie biedt langere verversingsintervallen en een lange levensduur van dieselmotoren voor zware toepassingen.

Mobil Delvac XHP Extra 10W-40 is een synthetische, extra krachtige dieselmotorolie die is goedgekeurd door MAN en voldoet aan de MAN M 3277 oliespecificatie. Deze olie biedt langere verversingsintervallen bij moderne dieselmotoren voor zware en industriële toepassingen.

MAN M 3275-1 goedgekeurde oliën

Mobil Delvac MX 15W-40  is een uitstekend presterende olie voor dieselmotoren die is goedgekeurd door MAN en voldoet aan de MAN M 3275-1 oliespecificatie. Deze motorolie biedt een uitstekende smering voor hedendaagse dieselmotoren en bevordert een lange levensduur van de motor.

Hoe kunt u geld besparen met Mobil Delvac 1™?

Volledig synthetische oliën zoals Mobil Delvac 1 circuleren vlotter door een MAN-motor dan traditionele minerale oliën, waardoor de motor efficiënter werkt. Mobil Delvac 1 werkt ook sneller, zodat uw motor sneller de maximale efficiëntie bereikt. Beide voordelen betekenen een beter brandstofverbruik voor uw wagenpark van lichte of zware bedrijfsvoertuigen zodat u geld kunt besparen op uw brandstofkosten.

Hoe ondersteunt Mobil Delvac mijn Euro IV-, Euro V of Euro VI-compatibele MAN-motoren?

Mobil Delvac 1 LE 5W-30 , Mobil Delvac XHP ESP M 10W-40  en Mobil Delvac XHP Ultra LE 5W-30  met emissiesysteembescherming bevatten geavanceerde additieven die vakkundig zijn ontworpen voor een langere levensduur en optimale efficiëntie van emissiereductiesystemen zoals de MAN-dieselroetfilter (DPF). De dieselroetfilter (DPF) wordt gebruikt om te voldoen aan de vereisten van de Euro IV-, Euro V  en Euro VI-emissienormen.

Hoe kan ik de juiste motorolie vinden voor mijn MAN-bedrijfsvoertuig?

Het gebruik van de juiste olie in uw vrachtwagen of licht bedrijfsvoertuig is belangrijk om aan de MAN-specificaties te voldoen. Het gebruik van het juiste Mobil Delvac-product tijdens routineonderhoud en volgens de handleiding van uw voertuig heeft geen invloed op de MAN-fabrieksgarantie. U kunt een aanbeveling voor het juiste product krijgen door onze productselector te gebruiken en te zoeken op uw merk en model.