Officiële verdeler van ExxonMobil voor België en Luxemburg.

Mijn winkelwagen

Product update: introductie Mobil DTE™ 20 Ultra Serie ter vervanging van Mobil DTE 20 Serie

Product update: introductie Mobil DTE™ 20 Ultra Serie ter vervanging van Mobil DTE 20 Serie

In de voortdurende zoektocht naar innovaties en verbeteringen ontwikkelde ExxonMobil een hydraulische olie om te voldoen aan de strenge eisen van de huidige hogedruksystemen. Deze nieuwe reeks vervangt -en is volledig compatibel met- de Mobil DTE 20-serie.

 

De gloednieuwe productserie levert sterke antislijtageprestaties met een verlenging tot en met twee maal de verwachte levensduur van de olie, waardoor u op een eenvoudige manier kosten kan besparen en uw productiviteit kan verhogen. Cruciaal is dat de formulering ook operators kan helpen om één product voor meerdere toepassingen te selecteren, waardoor voorraden gestroomlijnd kunnen worden.

 

De Mobil DTE 20 Ultra-serie vloeistoffen hebben de Bosch Rexroth hydraulische pomptest doorstaan ​​en zijn door Eaton gecertificeerd als afdichting-compatibel. Ze voldoen ook aan de relevante vereisten van zowel de ISO- als de DIN-industriestandaarden. De huidige Mobil DTE 20 Serie wordt de komende periode integraal vervangen door deze nieuwe Mobil DTE 20 Ultra Serie.

Vorige Volgende →