Officiële verdeler van ExxonMobil voor België en Luxemburg.

Mijn winkelwagen

Mobil Super 3000 X1 Formula FE 5W-30 vanaf nu beschikbaar

 Mobil Super 3000 X1 Formula FE 5W-30 vanaf nu beschikbaar

Vanaf heden is de meest recente toevoeging aan het Mobil Super-gamma beschikbaar; Mobil Super 3000 X1 Formula FE 5W-30. Deze hoog presterende motorolie is geschikt voor gebruik in benzine- en dieselmotoren die speciaal ontwikkeld zijn om een motorolie met een lage viscositeit te gebruiken (HTHS).


De Mobil Super 3000 X1 Formula FE 5W-30 werd speciaal ontworpen voor Ford en voldoet bijgevolg aan de vereisten van de nieuwe Ford WSS-M2C913-C specificatie. Ford heeft aangekondigd dat WSS-M2C913-C volledig achterwaarts compatibel is en sterk wordt aanbevolen voor alle toepassingen die momenteel de specificatie WSS-M2C913-B vereisen. Daarnaast is dit product natuurlijk ook geschikt voor gebruik in andere voertuigen indien viscositeit en kwaliteit belangrijk zijn.


Mobil Super 3000 X1 Formula FE 5W-30 biedt volgende voordelen:

•  Uitstekende oxidatiestabiliteit voor het verminderen van afzettingen in de motor en opeenhoping van vuil en voor het behoud van een schone motor.
•  Uitstekende hoge en lage temperatuur eigenschappen voor een betrouwbare slijtagebescherming in een wijde reeks rijomstandigheden.
•  Verbeterde lage temperatuur capaciteiten voor een uitstekende start bij koud weer.
•  Bevorderlijk voor brandstofbesparing (ingevolge ACEA A5/B5).
 
Wenst u bijkomende informatie over dit nieuwe product? Aarzel dan in geen geval om ons te contacteren.

Vorige Volgende →