Officiële verdeler van ExxonMobil voor België en Luxemburg.

Mijn winkelwagen

ExxonMobil lanceert Mobil Pegasus™ 605 Ultra 40

 ExxonMobil lanceert Mobil Pegasus™ 605 Ultra 40

ExxonMobil heeft op Power-Gen Europe de Mobil Pegasus™ 605 Ultra 40 gelanceerd, een geavanceerde olie die geformuleerd is om de prestaties van motoren die draaien op biomassa- en stortgassen te optimaliseren. Deze geavanceerde olie heeft het potentieel om olieverversingsintervallen te verdubbelen en werd ontwikkeld om het groeiende aantal bedrijven dat energie opwekt uit afval en biomassa te ondersteunen.

Bij uitgebreide veldtesten bij meer dan 18.000 testuren bleek Mobil Pegasus 605 Ultra 40 de olieverversintervallen van de Waukesha APG 1000-gasmotoren van GE te verdubbelen ten opzichte van conventionele gasmotoroliën. 

Mobil Pegasus 605 Ultra 40 is de nieuwste toevoeging aan de Mobil Pegasus Serie, die dit jaar haar 50-jarige jubileum viert. Al ruim een halve eeuw lopen de producten uit dit gamma, zoals Mobil Pegasus 605 Ultra 40 en Mobil Pegasus 1005, voorop bij de technologische innovatie in dit marktsegment. ExxonMobil werkt hiervoor nauw samen met de OEM-constructeurs, waardoor Mobil Pegasus producten goedgekeurd voor o.a. Jenbacher, Waukesha, MAN, MTU, MWM (Cat), Wartsila en Cummings gasmotoren. 


Contacteer ons vandaag nog voor meer informatie rond deze Mobil Pegasus 605 Ultra 40!

Vorige Volgende →