Officiële verdeler van ExxonMobil voor België en Luxemburg.

Mijn winkelwagen

Dexos (GM) allernieuwste specificatie Mobil

Dexos (GM) allernieuwste specificatie Mobil

Dexos is een wereldwijde specificatie voor motorolie en een trademark eigendom van General Motors. Dexos werd specifiek ontwikkeld om te voldoen aan de vereisten van GM-motoren, in onze contreien meer bepaald voor Opel en Chevrolet. Mobil is de enige major branded motorolie leverancier in Europa die officieel een dexos2-gelicenseerde motorolie voor service fill kan aanbieden.

“Onze band  met ExxonMobil is al altijd erg sterk geweest en we selecteren onze smeermiddelenleverancier op basis van hun kwaliteit, betrouwbaarheid en hun mogelijkheid om ons te helpen bij de groei van onze activiteiten ",  aldus Jeff Quigley, directeur van GM Customer Care en Aftersales. "Wij kunnen rekenen op ExxonMobil om ons dealernetwerk te ondersteunen en onze dealers te trainen op het gebruik van kwaliteitssmeermiddelen. "

De dexos2-producten die wij u momenteel kunnen aanbieden zijn Mobil Super 3000 XE 5W30 en Mobil Super 3000 Formula G 5W30. Daarnaast wordt momenteel in overweging genomen om in 2011 het flagship Mobil 1 ESP 0W40 ter beschikking te stellen in de Benelux.  Product Data Sheets van bovenstaande producten krijgen momenteel een update om de officiële dexos2 licentie weer te geven.

 

 

Vorige Volgende →