Officiële verdeler van ExxonMobil voor België en Luxemburg.

Mijn winkelwagen

Delcatrans behaalt 2.9% brandstofbesparing dankzij Mobil Delvac 1 LE 5W-30!

Delcatrans behaalt 2.9% brandstofbesparing dankzij Mobil Delvac 1 LE 5W-30!

Delcatrans organiseert nationaal en internationaal vervoer en logistiek met hun vloot van 102 trekkers, Volvo en Renault. De test werd gedaan op 4 Volvo FH 13 Euro 5 trekkers en 2 Renault Premium 410 trekkers. Voordien werd hier een 15W-40 gebruikt. Deze trucks doen ongeveer dezelfde ritten met steeds dezelfde chauffeur en het verbruik wordt continue gemonitord.

Aanbevelingen

Mobil Delvac 1 LE 5W-30 heeft de juiste aanbevelingen voor Volvo trucks nl. Volvo VDS 3, VDS 4 en voor Renault de RLD-3. De samenstelling van deze high-performance olie vermindert de weerstand in de motor. Dit leidt tot vermindering van het brandstofverbruik en een daling van de temperatuur in de motor. Verder zorgt de Mobil Delvac 1 LE 5W-30 voor uitstekende “koude start eigenschappen” door zijn excellente viscositeits-temperatuurverhouding die ook leidt tot verminderde slijtage bij hoge temperaturen.

Resultaat

Na 8 maanden werd de test geëvalueerd en kwam men voor de 6 vrachtwagens uit op een gemiddelde brandstofbesparing van 2.9% dankzij de uitzonderlijke kwaliteit van Mobil Delvac 1 LE 5W-30.

Deze 2.9% brandstofbesparing levert jaarlijks per wagen € 980 en voor zijn hele vloot € 83 000 op en een CO2-uitstoot vermindering van 3 ton per jaar. 

                             

Wenst u meer informatie over deze unieke Mobil Delvac 1? Contacteer ons dan vandaag nog! Wij helpen u graag verder

Vorige Volgende →