Over ons

Klant én kwaliteit staan bij Ingelbeen-Soete centraal sedert 1929. Reeds meer dan 80 jaar verkopen we smeermiddelen in België en Luxemburg.

Ingelbeen-Soete combineert de kracht en flexibiliteit van een familiale onderneming met de know-how en ervaring van 's werelds grootste speler ExxonMobil. De bedrijfswaarden zijn daarbij nog steeds betrouwbaarheid, integriteit en eerlijkheid. Zowel naar klanten, medewerkers, partners en leveranciers.

"Ingelbeen-Soete combineert de kracht en flexibiliteit van een familiale onderneming met de know-how en ervaring van 's werelds grootste speler ExxonMobil."

Onze grote voorraad van meer dan 2 miljoen liter bulkopslagcapaciteit, ruim 15 000 m² palletplaatsen en een eigen vloot van wagens voor zowel verpakte- als bulkgoederen, zorgen ervoor dat de hoogwaardige Mobil-producten snel en perfect intact bij u terechtkomen.

 

Snelle technische en commerciële ondersteuning en dit zowel telefonisch, online, als ter plaatse.

Speciaal opgeleide vertegenwoordigers helpen u om de juiste smeermiddelen te selecteren en de productiviteit van uw business te verhogen.

Field Engineering Services: professioneel advies over goede smering, optimaliseren van prestaties van de smeermiddelen, ‘equipment troubleshooting’, onderzoek van installaties en pro-actieve analyses helpen om uw machinepark langer en efficiënter te laten draaien.

State-of-the-Art Mobil Serv olieanalyseprogramma.  Analyseert de conditie van de olie en de machines om zo de levensduur en betrouwbaarheid van uw machines te verhogen.

 

Offerteaanvragen, technische vragen, bestellingen, … mogen steeds naar info@ingelbeen.be verstuurd worden of naar het faxnummer 051 / 20 06 21. We helpen u graag verder.

  
-> Filmpje rechtsreeks op Youtube afspelen? Dat kan hier! 

 

Productselector: Voor personenwagens Voor vrachtwagens

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

ExxonMobil Product Data Sheets

ExxonMobil Material Safety Data Sheets

Mobil 1 - Mobil Delvac - Mobil SHC