Mobilfluid Serie

Mobilfluid Serie

Mobilfluid 422

is een universele tractorolie voor extra hoge prestaties en is ontwikkeld om te voldoen aan de voorschriften voor transmissie- en hydraulische oliën of om deze te overtreffen. Mobilfluid 422 is geformuleerd voor bijvullen en verversingen van versnellingsbakken, eindaandrijvingen en hydraulische systemen van landbouw- en industriële tractoren en andere mobiele machines en speciaal voor machines met natte remmen.

U kunt de technische fiche raadplegen via deze link.

Mobilfluid 424

en haar geavanceerde technologie is bedoeld om de prestaties van landbouw- en commerciële tractoren in uiteenlopende omgevingen en condities te verbeteren. Mobilfluid 424 combineert speciaal geselecteerde basisoliën en een vooruitstrevend additiefpakket om te voldoen aan de uiteenlopende smeerolie-eigenschappen die vereist zijn voor aandrijvingen van landbouw- en constructiemachines in zeer zware toepassingen.

U kunt de technische fiche raadplegen via deze link.

Mobilfluid 426

is een goed presterend universeel tractorsmeermiddel voor overbrengingstoepassingen en hydraulische toepassingen. Uitstekende smeringsprestaties voor aandrijfterreinen van landbouw-en bouwuitrusting in toepassingen met zware belastingen.

U kunt de technische fiche raadplegen via deze link. 

Mobilfluid 125

is een krachtoverbrengingsvloeistof van extra hoge kwaliteit die is geformuleerd voor het gebruik in hydrodynamische overbrengingen en hydraulische systemen, zoals toegepast bij de spoorwegen, in de scheepvaart, de bouw en bij industriële toepassingen. Mobilffluid 125 is ontwikkeld om grote belastingen in laag- en hoogtoerige toepassingen te weerstaan en dat bij zeer uiteenlopende bedrijfsomstandigheden.

U kunt de technische fiche raadplegen via deze link. 

Mobilfluid 316M

is een blauwgekleurde olie, die speciaal is ontwikkeld voor hydraulische systemen. Het uitstekende  viscositeit/temperatuurverloop van de olie resulteert in een goede functionering van de systemen bij hoge en lage temperatuur. Toepassingen bij hydraulische systemen van graafmachines en hydraulische systemen van graafmachines en hydraulische systemen  waarin pompen of hydromotoren gebruikt worden.

Offerte aanvragen

Productselector: Voor personenwagens Voor vrachtwagens

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

ExxonMobil Product Data Sheets

ExxonMobil Material Safety Data Sheets

Mobil 1 - Mobil Delvac - Mobil SHC